Trainingen

Je kunt bij De Uitdaging verschillende trainingen volgen. Trainingen die je helpen om jezelf te ontwikkelen, gericht op zelfhulp en herstel. Zoals de WRAP en Cognitieve Fitness. Maar ook onze training Werken Met Eigen Ervaring (WMEE). Het gaat erom dat jij kunt ontdekken wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jij je goed bij voelt. Zodat je handvatten vindt om zelf vorm en inhoud aan je leven te geven.

De trainingen kunnen je eigen herstelproces echt een boost geven. Het kan ook zijn dat je in de toekomst meer wilt gaan doen met je eigen ervaring. Dat je deze wilt gaan inzetten om anderen te inspireren. Dan zijn de trainingen WRAP en WMEE een goede basis om je hierin te ontwikkelen.

Kijk in de agenda voor data en aanmelden. Heb je interesse, maar staan er nog geen data? Als je je aanmeldt, dan informeren we je zodra de data bekend zijn.

De trainingen zijn inclusief koffie/thee en een trainingsmap en er zijn geen kosten aan verbonden. Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Heb je zelf een goed idee voor een training die zou passen binnen De Uitdaging? Laat het ons weten!